ogreid-regular
ogreid-flagg

Om oss

Øgreid Eiendom er et selskap som driver med eiendomsutvikling i Rogaland og holder til i Stavanger sentrum. Vi er engasjert i næringsprosjekter i Stavanger sentrum, Forus og Jåttåvågen.
Selskapet har også cirka 1 200 boliger i forskjellige faser fra LNF områder til under produksjon i Rogaland. I Sverige har Øgreid ca 25 000 m² areal innenfor større handelseiendommer.

Strategien
Øgreid Eiendom AS har en langsiktig strategi for kjøp, salg og utvikling av både bolig og næringseiendom. Vi jobber nå også med å realisere den største utbyggingen av Stavanger sentrum på lang tid, nærmere bestemt Herbarium. Med seg på laget har de det verdenskjente arkitektfirmaet Snøhetta.
 
Flere ess i ermet
I tillegg til satsingen i sentrum, har Øgreid Eiendom en rekke spennende prosjekter i sin utviklingsportefølje. Midt i sentrum ligger de maritime leilighetene i Skutene, utviklet i samarbeid med Helen og Hard arkitekter. Andre spennende prosjekter er Hinna Park, Forus, Hafrsby og Nore Sunde.
ogreid-historie

-    Det handler ikke om en konkurranse mellom Stavanger, Sandnes, Sola eller de andre kommunene på Nord-Jæren. Det er stor-regionens framtid som står på spill, og vi må posisjonere oss som et attraktivt sted for etablering i hard konkurranse mot Bergen, Trondheim, Kristiansand og andre regioner.

ogeid-logo-skinn1
KONSERN

Fokus på varige verdier

For ØGREID AS har fokuset alltid vært å bygge stein på stein, skape varige verdier og sette tydelige spor. Varige verdier betyr noe mer enn ren avkastning. Øgreid AS vet at verdier skapes i form av menneskelig utvikling og vekst. Dette setter også premissene for de investeringene vi gjør i selskapsporteføljen: Øgreid Eiendom, Atlantic Offshore m.fl.

I tillegg til den kommersielle virksomheten har konsernet et omfattende engasjement innenfor kultur og idrett.
 
HISTORIE

Øgreid-navnet – en merkevare siden 1876

ogreid.no  Øgreid & sønner var starten på Øgreid-historien i Stavanger. Siden etablering i 1876 med hovedfokus innen trelast har det familieeid investeringsselskapet Øgreid AS satset på verdiskapende eierskap i en rekke ulike virksomheter – og porteføljen spenner fra eiendom og shipping til bil og offshore.


 
ogreid-historie
Hr_Ankerbygget-1625a-black
SENTRUMSBYGGEREN  

Øgreid Eiendom inn i fremtiden

"Selskapets fokus har alltid vært å bygge stein på stein, skape varige verdier og sette tydelige spor" sier daglig leder Kjetil Thulin. "Varige verdier betyr noe mer for oss enn ren avkastning. Øgreid AS vet at verdier skapes i form av menneskelig utvikling og vekst. Dette setter også premissene både for de investeringene vi gjør i dagens selskapsportefølje og engasjementene våre innenfor kultur og idrett".

Les mer om Sentrumsbyggeren 
 
LEDELSE

Styret i Øgreid Eiendom AS

Øgreid Eiendom-styret og ledergruppe består idag av Knut Øgreid (styreleder/eier), Halvor Øgreid (Nestleder / eier), Kjetil Borgersen (Administrerende direktør ØE) og Runar Sakkestad (Finansdirektør ØE).

Styret i ØE har også ansvar for ØES og ØEU.
ogreidEien-logo