ogreid-regular
ogreid-flagg

Om oss

Øgreid Eiendom er et selskap som driver med eiendomsutvikling i Rogaland og holder til i Stavanger sentrum. Vi er engasjert i næringsprosjekter i Stavanger sentrum, Forus og Jåttåvågen.
Selskapet har også cirka 1 200 boliger i forskjellige faser fra LNF områder til under produksjon i Rogaland. I Sverige har Øgreid ca 25 000 m² areal innenfor større handelseiendommer.

Strategien
Øgreid Eiendom AS har en langsiktig strategi for kjøp, salg og utvikling av både bolig og næringseiendom. Vi jobber nå også med å realisere den største utbyggingen av Stavanger sentrum på lang tid, nærmere bestemt Herbarium. Med seg på laget har de det verdenskjente arkitektfirmaet Snøhetta.
 
Flere ess i ermet
I tillegg til satsingen i sentrum, har Øgreid Eiendom en rekke spennende prosjekter i sin utviklingsportefølje. Midt i sentrum ligger de maritime leilighetene i Skutene, utviklet i samarbeid med Helen og Hard arkitekter. Andre spennende prosjekter er Hinna Park, Forus, Hafrsby og Nore Sunde.
ogreid-historie

-    Det handler ikke om en konkurranse mellom Stavanger, Sandnes, Sola eller de andre kommunene på Nord-Jæren. Det er stor-regionens framtid som står på spill, og vi må posisjonere oss som et attraktivt sted for etablering i hard konkurranse mot Bergen, Trondheim, Kristiansand og andre regioner.

ogeid-logo-skinn1
KONSERN

Fokus på varige verdier

For ØGREID AS har fokuset alltid vært å bygge stein på stein, skape varige verdier og sette tydelige spor. Varige verdier betyr noe mer enn ren avkastning. Øgreid AS vet at verdier skapes i form av menneskelig utvikling og vekst. Dette setter også premissene for de investeringene vi gjør i selskapsporteføljen: Øgreid Eiendom, Atlantic Offshore m.fl. I tillegg til den kommersielle virksomheten har konsernet et omfattende engasjement innenfor kultur og idrett.

Les mer om selskapet på – ogreid.no
 
HISTORIE

Øgreid-navnet – en merkevare siden 1876

Øgreid & sønner var starten på Øgreid-historien i Stavanger. Siden etablering i 1876 med hovedfokus innen trelast har det familieeide investeringsselskapet Øgreid AS satset på verdiskapende eierskap i en rekke ulike virksomheter – og porteføljen spenner fra eiendom og shipping til bil og offshore.


 
ogreid-historie
ogreidEien-logo
LEDELSE

Styret i Øgreid Eiendom AS

Øgreid Eiendom-styret består idag av Halvor Øgreid (styreleder) og Eirik Iversen (styremedlem).