ogreid-regular

Herbarium

19.500 kvm business
og shopping midt i byen

Fakta

Herbarium ligger midt i et miljø med restauranter, shopping, hoteller, uteliv, kultur- og underholdningstilbud. Like ved ligger også Breiavatnet og den grønne Byparken. Samlet danner alt dette kjernen i Stavanger sentrum CBD.

Herbarium blir en ny stolthet i dette flotte miljøet, sammen med selskaper innen bank, finans, olje-advokatvirksomhet som har sin besøksadresse i og rundt Ankerkvartalet . Krydderet blir butikkene, spise- og drikkestedene og opplevelsene bare ved å være der.

Med 7.500 kvm i det som skal bli byens flotteste Business Center, legger Herbarium de gode rammene for at businessen skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive- og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be". Det tidligere Straen- senteret innerst i vågen har en svært sentral beliggenhet, rett ved kommunikasjonsknutepunktet for buss, tog, båt og flybuss.

​Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.  

AREAL19.500 m2
LEDIGca 200 kvm – se detaljer
WEBherbarium.no
H_H1A7708

Herbarium markerer starten på et nytt Stavanger sentrum

SHOPPING MILJØ

Butikkene i Herbarium skal være et galleri, der alle i familien finner det de liker. Variasjon som ryktes blandt venner og kjente, her må vi tilbake igjen. Smilene du møter gir deg signal om at også handels-miljøet er vellykket. Fordi Snøhetta også tenkte på dette i planleggingen av bygget. Ønsker du å bli en del av dette butikk-miljøet? Velkommen som leietaker.

 
BUSINESS MILJØ

Samlingen av butikker, bedrifter og opplevelser i Herbarium, gjør at alle kan glede seg til å gå på jobb. Ingen jobb er kjedelig her! Du vil glede deg til den gode lunchen er over, og du kan også ta deg god tid før du tar hjem etter arbeidstid. Dette er miljøet vi ønsker å skape i Herbarium.

En helt ny tid

Lokasjon

Kontakt

lineowrenfotografi-erlendAa-BW
Øgreid as
Erlend Aanestad / Daglig leder