ogreid-main

Herbarium

ca 18.000 kvm business
og shopping midt i byen

Fakta

Herbarium ligger midt i et miljø med restauranter, shopping, hoteller, uteliv, kultur- og underholdningstilbud. Naboen Ankerkvartalet har særdeles god eksponering mot torget, vågen og Haakon VII`s gate, som er en av hovedgatene i Stavanger sentrum. Like ved ligger også Breiavatnet og den grønne Byparken. Samlet danner alt dette kjernen i Stavanger sentrum CBD.

Herbarium blir en ny stolthet i dette flotte miljøet, sammen med selskaper som DNB, Faroe Petroleum, Advokatfirmaet Schjødt og Sparebanken Vest og mange flere, som har sin besøksadresse i og rundt Ankerkvartalet. Krydderet blir butikkene, spise- og drikkestedene og opplevelsene bare ved å være der.

Med 7.500 kvm i det som skal bli byens flotteste Business Center, legger Herbarium de gode rammene for at businessen skal spire og gro inn i fremtiden. Topp standard, energieffektive- og fleksible løsninger skal gjøre dette til "the place to be". Det tidligere Straen- senteret innerst i vågen har en svært sentral beliggenhet, rett ved kommunikasjonsknutepunktet for buss, tog, båt og flybuss.

​Øgreid Eiendoms ambisjoner har helt fra starten av utviklingen vært å bygge byens mest attraktive kontorsenter. Derfor blir Herbarium 3. til 7.  etasje forbeholdt Business-utvikling, kontor og møtefasiliteter. Prosjektet er tegnet av Snøhetta, og vil være med å utvikle Stavanger sentrum som en attraktiv destinasjon som arbeidsplass.

AREALca 18.000 m2
LEDIGKontakt oss - ekstern link
WEBherbarium.no

Herbarium markerer starten på et nytt Stavanger sentrum

SHOPPING MILJØ

Butikkene i Herbarium skal være et galleri, der alle i familien finner det de liker. Variasjon som ryktes blandt venner og kjente, her må vi tilbake igjen. Smilene du møter gir deg signal om at også handels-miljøet er vellykket. Fordi Snøhetta også tenkte på dette i planleggingen av bygget. Ønsker du å bli en del av dette butikk-miljøet? Velkommen som leietaker.

 
BUSINESS MILJØ

Samlingen av butikker, bedrifter og opplevelser i Herbarium, gjør at alle kan glede seg til å gå på jobb. Ingen jobb er kjedelig her! Du vil glede deg til den gode lunchen er over, og du kan også ta deg god tid før du tar hjem etter arbeidstid. Dette er miljøet vi ønsker å skape i Herbarium.

En helt ny tid

Lokasjon

Kontakt

Hr_Ankerbygget-1657a-black
Øgreid Eiendom Sentrum as
Kjetil Thulin Daglig leder
KLR_2296
Øgreid Eiendom as
Jon Brakestad Eiendomssjef
logo-footer
Øgreid Eiendom er et familiedrevet eiendomsselskap som er engasjert både innenfor næring- og boligeeiendom.

Selskapet er 100% eiet av Øgreid AS og driver både med prosjektutvikling, salg og utleie av næringseiendommer.
Øgreid Eiendom as
Strandkaien 2 
N-4005 Stavanger
Tlf.: + 47 51 85 40 00
E-post resepsjon@ogreideiendom.no
Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår  personvernernærklæring.